Striding® este o activitate de fitness de grup axată pe mișcarea naturală a mersului, un gest ușor și plăcut pe care cu toții suntem capabili să-l facem. Este o disciplină interioară care folosește o banda de alergare mecanică și fonduri muzicale foarte antrenante pentru a crea căi de intensitate diferită.

Diferitele amplitudini și frecvențe ale pasului împreună cu o gamă largă de tehnici propuse garantează pe deplin această posibilitate. Prin urmare, sistemul nostru de antrenament vă permite să faceți exerciții simple, distractive și eficiente, întotdeauna în confort și siguranță, oferind celor care îl practică posibilitatea de a-l adapta nevoilor lor.

Este un sistem capabil să răspundă multor nevoi, atât ca activitate de fitness, cât și ca răspuns la nevoile metabolice specifice cerute de antrenamentele atletice, de activitatea de slăbire, de tonifiere, de îmbunătățire a eficienței cardiovasculare sau pentru clase particulare, cum ar fi începători sau seniori. Prin urmare, secretul succesului său constă în faptul că oricine poate fi practicat de oricine.

Din punct de vedere mental, pe de altă parte, pe lângă faptul că este o activitate extrem de socializantă, garantează anumite rezultate în ceea ce privește capacitatea de concentrare, reduce tensiunea, stresul și anxietatea.

Avantaje Striding

 

  • tonifică și consolidează mușchii
  • crește rezistența și flexibilitatea musculară
  • ajută la stabilizarea greutății și la reducerea masei grase
  • ajută la creșterea densității osoase și la prevenirea osteoporozei
  • îmbunătățește eficiența cardiovasculară, contribuind la reducerea riscul de coronopatii și accidente vasculare cerebrale
  • ajută la detoxifierea organismului și restabilirea aspectului pielii
  • îmbunătățește calitatea somnului