Reformer

Reformer-ul este prima investiție majoră a oricărei persoane cu gânduri serioase în ceea ce privește Pilates-ul. Forța de rezistență opusă de arcurile acestui echipament ajută la determinarea unei contracții musculare line, ce crește forța și definește mușchiul, fără a îl umfla.

Exercițiile pe Reformer pot fi executate fie din culcat, fie din genunchi, fie din picioare, toate având aceeași finalitate: îmbunătățirea tonusului muscular, creșterea forței musculare și a flexibilității, cu un plus de siguranță și confort.

Beneficii Reformer:

Reformerul oferă posibilitatea unui antrenament care solicită zona centrală abdominală și extremitățile în același timp. Avantajele Reformerului față de saltea ar fi că acesta permite realizarea unui număr mai mare de exerciții, care solicită mult mai intens musculatura membrelor, dar și realizarea de exerciții cardio. Ca orice exercițiu Pilates, acestea pot fi executate de oricine, fiecare exercițiu fiind adaptat în funcție de necesitățile clientului în parte. Lucrându-se cu rezistență, efectele de asuplizare a fibrei musculare și chiar creștere a masei musculare sunt mai evidente și mai rapide.