diana-tonus-plus

Specializare

Kinetoterapie, instructor pilates (formare în cadrul TonusPlus după metoda Stott Pilates și LifePilates)

Pasiuni

dezvoltarea spirituală, plimbările, tot ce aduce armonie, umorul englezesc

Motto

"Ce faci pentru tine dispare odată cu tine, ce faci pentru alții, rămâne pentru eternitate"

SĂGETĂTOR DIN 1995

Diana este absolventă a Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității ,,Alexandru Ioan Cuza" din Iași, specializarea ,,Kinetoterapie și motricitate specială", și a masterului în cadrul aceleași facultăți cu specializarea ,,Kinetoterapia în traumatologia sportivă".
Diana este o fire deschisă și veselă renumită și îndragită pentru umorul ei englezesc. Ea pune pasiune și suflet în fiecare ședință și în recuperarea fiecărui pacient.
Experiența în domeniu dobândită în cadrul orelor de practică cât și în numeroasele ore de voluntariat la diferite centre de recuperare au ajutat să își clădescă o bază solidă de cunoștințe atât teoretice cât și practice. Fiind o persoană perseverentă și interesată de dezvoltarea ei atât personală cât și profesională, cursurile de perfecționare sub stricta supraveghere și ghidare a Elenei Gheorghiță au întregit și întărit partea de calificare în recuperarea fiecărui pacient care ne trece pragul.
Diana susține în cadrul centrului TonusKineto, atât sesiuni de terapie individuală cât și kinetoterapie de grup și Pilates.
Fiecare dintre noi este diferit, așadar, și procesul de recuperare diferă de la un pacient la altul. Fiind o fire deschisă, Diana se adapteză rapid situației și îsi menține ca obiectiv permanent interesul pacientului: RECUPERAREA