iuliana-tonusplus

Specializare

Instructor certificat Stott Pilates, Marketing

Pasiuni

cursurile de dezvoltare personală și profesională, limbajul corpului, ghicitul în cărți, câinii de talie mare

Motto

Fapte nu vorbe!

TAUR DIN 1980

Iuliana este absolventă de studii superioare economice având ca primă specializare marketing și comunicare. A venit în echipa TonusPlus fiind implicată în marketing , promovare și logistică din 2011 când s-a organizat de catre TonusPlus primul Congres Internațional de Pilates din România la Iași.

Lumea Pilates a fascinat-o obținând certificare internațională de instructor Stott Pilates din 2013, iar de atunci până în prezent a urmat numeroase cursuri de perfecționare în domeniul recuperării, organizate în cadrul TonusPlus dar și în străinătate.

Iuliana este o persoana creativă, intuitivă și determinata, îi place să spună lucrurilor pe nume și să cunoască oameni de calitate.

Iuliana susține în cadrul TonusPLus ore de pilates de grup și de privat. Pentru Iuliana este important să cunoască obiectivele persoanelor ca să știe cum să le atingă și să le depășească. Creativitatea care o învăluie face ca orele ei să fie amuzante, diferite, dar toate ghidate pe princpiul de bază: un exercițiu executat corect , dintr-o poziție inițială corectă are nevoie de câteva repetări ca să îți provoace febră musculară”