elena-tonus-plus

Specializare

Kinetoterapie, osteopatie, instructor certificat Stott Pilates, formator

Pasiuni

Cursurile în domeniul recuperării, cititul, călătoriile

Motto

Burta strânsă, spate drept, zâmbetul pe buze!

PEȘTE DIN 1984 FONDATOR TONUSPLUS ȘI TONUSKINETO

Inițiativa Elenei a pornit de la ideea că metoda Pilates trebuie să devină populară și în România, nu doar din DVD-uri și materiale de pe internet sau prin instructori slab pregătiți care doar au citit sau învățat exerciții la îndemâna oricui, într-un mod lipsit de profesionalism.Gheorghita Elena s-a specializat în STOTT PILATES prin cursurile urmate în cadrul școlii Natural Pilates, certificată STOTT Pilates, din Beverly Hills, SUA. Datorită experienței sportive pe care o posedă, Elena a reușit ca în cele 3 luni de cursuri să asimileze cât mai bine această tehnică.
De profesie kinetoterapeut, Elena Gheorghita știe să adapteze foarte bine exercițiile la nevoile fiecărei persoane practicante, fie că aceasta se află într-un proces de recuperare în urma unui accident și are nevoie de o atenție specială sau nu, fie că este de sex masculin sau feminin, fie că este adolescent sau de vârsta a treia, fie ca prezintă o condiție fizică mai bună sau mai puțin bună. De asemenea, practicând tirul cu arcul de performanță de peste 20 ani, Elena posedă o experiență practică ce o ajută să înțeleagă mai bine ceea ce se întâmplă cu corpul uman în timpul mișcării.
În cadrul TonusPlus, Elena susține antrenamete și sesiuni de recuperare unu-la-unu, unde aplică toate tehnicile asimilate pe parcursul anilor de învațare și experiență., individualizând protocolul de lucru sau de antrenament. Ea se “hrănește” cu reușitele și evoluția clientului, cu progresul pe care îl are de la ora la ora.Pe lângă activitatea de la sală Elena susține cursuri de formare in Metoda Pilates și cursuri de recuperare și kinetoterapie.