elena-tonus-plus

Elena Gheorghiță

Inițiativa Elenei a pornit de la ideea că metoda Pilates trebuie să devină populară și în România, nu doar din DVD-uri și materiale de pe internet sau prin instructori slab pregătiți care doar au citit sau învățat exerciții la îndemâna oricui, într-un mod lipsit de profesionalism.

Gheorghita Elena s-a specializat în STOTT PILATES prin cursurile urmate în cadrul școlii Natural Pilates, certificată STOTT Pilates, din Beverly Hills, SUA.
Datorită experienței sportive pe care o posedă, Elena a reușit ca în cele 3 luni de cursuri să asimileze cât mai bine această tehnică.

Ungureanu Oana Alexandra

Oana este o persoană  veselă, tonică, optimistă și plină de viață. Pasiunea pentru mișcare a determinat-o să urmeze Facultatea de Educație Fizică și Sport, Specializarea Kinetoterapie. În 2014 a descoperit metoda pilates utilizată la Tonus Plus în scopul întreținerii calității fizice, dar și a recuperării medicale.  După ce a terminat licența, s-a alăturat echipei TonusPlus. Fiind perfecționistă din fire ea urmează constant cursuri care să îi aducă un aport important de cunoștințe în domeniu precum : terapia manuală, programe specializate de lucru în diverse patologii și metode de abordare a pacientului atât pe plan kinetic cât și psihologic, Biomecanica respiratorie și posturală.

Alexandru

Cîtea Alexandru

Pasionat de terpia manuală a parcurs multiple cursuri de dezvoltare profesională atât în țară cât și în afara țării. Printre acestea se număra cursuri de trigger points therapy, osteopatie, terapie manuală ortopedică, metoda L.A.F. și lanțuri miofasciale. Alex este în echipa Tonus Plus din 2015. Atunci cînd Alex lucrează cu o persoană consideră că este necesar să ofere toate informațiile legate de statusul acestuia și de progresul realizat, el vorbind mult, tare, oferind toate detaliile clinice, astfel noi îi spunem „Cîtipedia”. 

Căuneac Cristina-Nicoleta

Cristina este o fire veselă, perseverentă într-o continuă perfecționare. Ea susține ore de grup dar și de private, ore ce sunt dominate de calmul, sensibilitatea și zâmbetul prezent mereu pe chipul ei. Astfel reușește să aducă armonia perfectă  între corp și suflet . Această  armonie te face să treci cu zâmbetul pe buze peste minunatele cerculețe cu piciorușul, sau peste pulsațiile care altădată le credeai infernale.

 

Cristina-tonus-plus
Matei-tonus-plus

Bulai Matei Alexandru

Matei a performat mai bine de 10 ani ca și jucator de rugby , a fost compion national U18 cu multiple selecții în cadrul lotului național, pe parcurs ajung instructor de rugby.Antrenamentele riguroase și competițiile l-au format ca și profesionist aducându-i un aport important în construirea orelor de grup și de antrenamente personale de care se ocupă în cadrul TonusPlus.

El reușește prin seriozitate , exigență dar și cu un gram de nebunie jovială  să testeze limite și să le depășească atunci când se poate și când se permite. Matei pe cât de mare este pe atât de sensibil și empatic poate fi.  Reușește tot timpul să te facă să zâmbești și să transpiri în același timp.

Andrău Georgiana

Georgiana este absolventă de studii superioare în domeniul administrativ, iar primul contact cu Tonus Plus s-a stabilit din prisma primei ei specializări încă din 2009 când firma avea nevoie de o persoană cu un caracter procedural și o analiză justă asupra activității administrative. Intrând la orele ținute de Elena Gheorghiță a prins drag de metoda Pilates născând în mintea și sufletul ei dorința de specializare în această metodă, începând să susțină ore de pilates atât de grup cât și de private din 2010. În cadrul TonusPlus, Georgiana a participat continuu la cursuri de perfecționare atât în țară cât și în străinătate (Italia, Croația).Orele susținute de Georgiana sunt dinamice, pline de tonus și diversitate.

Georgiana-tonus-plus
Ana-maria-tonus-plus

Căeriu Ana-Maria

Ana este din Focșani, oraș care i-a găzduit activitatea sportivă de gimnastică artistică de performanță timp de 13 ani, Ana-Maria s-a alăturat echipei TonusPlus în aprilie 2010.
Sub îndrumarea instructorului Gheorghiță Elena, Ana s-a specializat ca instructor Pilates, iar în octombrie 2013 a obținut certificarea de instructor STOTT Pilates. Fiind licențiată în kinetoterapie, Ana înțelege procesele fiziologice din timpul mișcării și influența acestora asupra organismului uman. Specialitatea sa de master este „Kinetoterapie în traumatologie sportivă”, acest lucru ajutând-o să adapteze exercițiile în funcție de performanțele fiecărei persoane în parte.

Iuliana Baziluc

Iuliana este absolventă de studii superioare economice având ca primă specializare marketing și comunicare. A venit în echipa TonusPlus fiind implicată în marketing , promovare și logistică din 2011 când s-a organizat de catre TonusPlus primul Congres Internațional de Pilates din România la Iași.

Lumea Pilates a fascinat-o obținând certificare internațională de instructor Stott Pilates din 2013, iar de atunci până în prezent a urmat numeroase cursuri de perfecționare în domeniul recuperării, organizate în cadrul TonusPlus dar și în străinătate. 

iuliana-tonusplus
ionut-tonus-plus

Isache Ionuț Alexandru

Ionuț a absolvit Facultatea de Educație fizică și Sport la UAIC Iași, și masterul în Kinetoterapia în Traumatologia Sportivă și a practicat volei de performață mai bine de 7 ani. În 2018 s-a alăturat echipei Tonus Kineto, fiind atras de principiile și modul de lucru regăsite în cadrul centrului de recuperare.
Ionuț este o persoană empatică, ceea ce îl ajută să se pună în locul pacienților, drept pentru care programele de recuperare și de pilates alcătuite de către el sunt adaptate pentru fiecare persoană în parte. Fire energică și creativă, structurează programele cu entuziasm și bună dispoziție, astfel încât toți pacienții să se simtă energizați și, totodată, relaxați. Orele lui pot fi foarte dinamice datorită experientei lui de sportiv de performanță.
Fiind orientat către rezultat, pacienții observă îmbunătățiri încă din prima ședință..