deepWORK

DeepWORK® combină know-how-ul BodyART® și IRON SYSTEM®. Este atletic, ușor, intens, unic și totuși destul de diferit de toate programele cunoscute - un antrenament din cinci elemente și plin de energie pozitivă!

Secvențele de mișcare deepWORK® sunt proiectate astfel încât să existe întotdeauna o legătură între tensiune și relaxare, combinată cu exerciții de respirație. Fazele antrenamentului DeepWOR® sunt structurate în funcție de cele cinci elemente: Pământ, lemn, foc, metal și apă. Acestea la rândul lor se bazează pe diferite energii. După o unitate DeepWORK®, energia unui participant este complet epuizată. Aceste tehnici sunt utilizate și în terapia meditației, în așa-numitele meditații dinamice, care își au rădăcinile în primul rând în Orientul Îndepărtat și care sunt utilizate în special de persoanele care suferă de depresie, cancere sau plângeri psihosomatice

>> deepWORK® este de a simți răspunsul la spiritul interior - de a-și confrunta limitele și de a contempla acest lucru fără prejudecăți.

>> Exercițiile deepWORK® sunt susținute de cunoștințe specifice, simțul responsabilității participantului și mișcări complexe.

>> Mișcările DeepWORK® sunt proiectate astfel încât să existe întotdeauna o legătură între tensiune și relaxare, combinată cu exerciții de respirație.

>> Participantul deepWORK® se antrenează în ritmul său de mișcare și respirație în timpul antrenamentului.

Este important să definim care este abordarea antrenamentului funcțional în deepWORK®: Întregul sistem muscular și osos lucrează doar ca un sistem unitar constând din mușchi, oase, ligamente, tendoane, organe interne, și în sfârșit, foarte important, emoția oamenilor și propria motivație. În antrenamentul funcțional, este important să transformi, coordonezi și să optimizezi toate aceste aspecte în mișcările și exercițiile folosite.

Pe scurt: Are sens să consideri omul ca un întreg și să-l antrenezi cu succes spre a-l aduce la un alt nivel fizic și mental.

În antrenamentul deepWORK® ,participantul este susținut de muzică cu ritmuri profunde, conduse de percuție, ce ajută în a construi putere, dă frâu liber emoțiilor și ajută la depășirea limitelor.