Alexandru

Specializare

Kinetoterapie, osteopatie, tai chi, arbitru box

Pasiuni

boardgames, snowboarding, ciocolata

BALANȚĂ

Absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, studii de licență - specializarea Kinetoterapie și Motricitate Specială, master - Kinetoterapia în Traumatologia Sportivă.
În prezent este doctorand în cadrul Universtății Naționale de Educație Fizică și Sport București și cadru didactic asociat al Facultății de Educație Fizică și Sport Iași în cadru departamentului de Kinetoterapie.
Pasionat de terpia manuală a parcurs multiple cursuri de dezvoltare profesională atat în țară cât și în afara țării. Printre acestea se număra cursuri de trigger points therapy, osteopatie, terapie manuală ortopedică, metoda L.A.F. și lanțuri miofasciale. Alex este în echipa Tonus Plus din 2015.
Atunci când Alex lucrează cu o persoană consideră că este necesar să ofere toate informațiile legate de statusul acestuia și de progresul realizat, el vorbind mult, tare, oferind toate detaliile clinice, astfel noi îi spunem „Cîtipedia”.
Alex susține ore unu la unu, unde pasiunea lui în recuperare prinde contur și aduce meseria la rang înalt aplicând toate cunostințele lui dobândite pe parcursul anilor de experiență.